Coros sportsur med 30 min gratis rådgivning og 4 ugers træningsplan tilpasset af Claus HechmannDu har nu mulighed for 30 min. gratis telefonrådgivning og 4 ugers specifik tilpasset træningsplan som direkte overføres til uret. Det kræver dog, at du køber Coros uret online på Hechmann Sport webshop via dette link Telefonrådgivningen giver bl.a. hjælp til opsætning af dit ur og tilpasning af din 4 ugers træningsplan. Du booker tid online, når du har købt Coros uret her. Tilbuddet gælder, så længe lager haves. Alle træninger fra Hechmann Running kan downloades direkte til uret om det er tempo eller watt træning. For kun 99,-kr./måned har vi altid en plan som passer til dig.


Om Coros uret

Er du klar til et skifte eller bare nysgerrig på fremtidens løbeure, så skulle du måske overveje et Coros ur. Coros pace 2 vejer kun 29 gram og har en batterilevetid på op til 100 timer i UltraMax mode og over 30 timer i fuld GPS mode. Et smart og brugervenligt ur med alle funktioner integreret og samtidig en enkel opsætning via Coros app fra din mobiltelefon. Coros uret fås i 3 varianter, og til løb vil jeg klart anbefale Coros Pace 2 eller Coros Apex. Forskellen på de to ure er i bund og grund design og størrelse. Coros pace 2 fås i 42mm og Apex i både 42 og 46 mm. Apex ur er med safirglas. Coros Vertix er et luksus ur til adventure og med batterilevetid i fuld GPS mode på op til 150 timer.

Alle urene kan forbindes direkte til 3rd part apps som bl.a. Trainingpeaks, Strava, Relive og Runalyze m.fl. To smarte funktioner i uret er bl.a. Track Mode som måler meget præcist omgangs distance på en atletikbane; der hvor GPS uret normalt har sine udfordringer. Smart learning stride length lærer din løberytme at kende over tid, og med en indbygget algoritme vil uret måle mere præcis distance og hastighed, hvis GPS signalet forsvinder eller ved dårlig dækning.


Track Mode Smart Learning stride length


Watt træning til løb

Coros uret har jeg testet op med Stryd wattmåler (Gold Standard) som dags dato er den mest valide sensor. (Det er ikke nødvendigt at tilkoblet ekstern sensor for at måle watt med Coros uret) Jeg var meget overrasket over pålideligheden af målingerne, og uden tilkobling af ekstern sensor ramte uret meget præcist måling af løbeøkonomi både i varieret terræn, på bane og landevej. Med den ovenstående algoritme i forhold til Stride Length og Barometer sensor indbygget, virker det rigtig godt. Man får en rigtig god fornemmelse af, at træne efter watt i stedet for pace og dermed meget lettere kan styre sin intensitet i træningen. Den har dog ikke luftfugtighedssensor og accelerometre som Stryd og kan derfor ikke måle airpower og hastighed/distance uden GPS slået til.

Stryd wattmåler kan direkte forbindes til Coros uret og alle skærmbilleder og felter er sat op som default. (Nemmere kan det ikke gøres) Den optimale løsning er Coros ur + Stryd wattmåler.

Hvis man tilslutter Coros Pod kan man yderligere måle følgende løbe dynamiske parametre: (pris for Coros pod er 499,- kr. + forsendelse) (Dette er dog ikke nødvendigt i forhold til watt træning og/eller hvis man har tilkoblet Stryd).

Læs mere om uret på Coros hjemmeside coros.com eller læs denne artikel om Eliud Kipchoge og NN Elite Running Team, som i dag løber med Coros Pace 2. klik her


Alle løbetræninger fra Hechmann Running kan downloades direkte til Coros ur, sat op til enten pace eller power. For kun 99,-kr./måned har vi altid en plan som passer til dig.


Køb Coros Pace 2 her for kun 1.650,- kr. inklusiv rådgivning og specifik 4 ugers træningsplan designet til dig. Yderligere info skriv til info@hechmannsport.dk eller ring på tlf. 25337176

www.hechmannsport.dk303 views0 comments

Recent Posts

See All

Testcenter

Hechmann Sport

Snekkerupvej 3

4200 Slagelse

 

Kontakt

Email: info@hechmannsport.dk

Tel: 25 33 71 76

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
1_Dw4-tOJ_9myFUywLd3qzjA.png
send-pakke-dao.png

Kontakt

© Hechmann Sport 2020