top of page

FOREDRAG

Vil I gerne blive klogere på Claus Hechmanns træningsfilosofi eller måske have hjælp til at komme i gang med løbetræningen? Hechmann Running tilbyder følgende ydelser for større grupper:

 

 • Foredrag med Claus Hechmann, der tager udgangspunkt i hans løbefilosofi, som er beskrevet i bogen "Løb som eliten".
   

 • Foretagelse af professionelle løbetest på et aftalt sted og tidspunkt. Hechmann Running har trådløst udstyr, som kan transporteres rundt i hele landet. Det kræver dog 6-10 løbere.
   

 • Seminar med Claus Hechmann. Her kombineres foredrag med løbetræning og praktiske øvelser, som vil være med til at forbedre den enkelte løbers løbeteknik. Seminaret kan tilpasses den enkelte gruppes ønsker og behov. Hvis der er et løbebånd eller et stadion til rådighed, kan der foretages professionelle løbetest efter seminaret. 
   

 • Et fælles træningsprogram til gruppens/klubbens medlemmer, som fx er målrettet en bestemt konkurrence, som I ønsker at deltage i. 
   

 • Uddannelse som løbertræner. Vil din løbeklub eller din virksomhed uddanne jeres egne løbetrænere, så har Hechmann Running et løbetræner seminiar med både teori og praktisk træning.
   

Kontakt info@hechmannsport.dk, hvis ovenstående har interesse. Skriv gerne, hvilke ydelser I er interesseret i, hvor i landet I holder til og hvor mange løbere, der ønsker at deltage. Så vender vi tilbage med et tilbud.

bottom of page