MEDLEMSKABER

Hechmann Sport tilbyder professionelle løbe, cykel og gå programmer til dig, som gerne vil forbedre din kondition og udholdenhed.

Hechmann Running

Hechmann Running er en online løbeklub for alle ambitiøse løbere, uanset niveau. 

 

Et medlemskab koster fra 99 kr. om måneden. 

 

Som medlem af Hechmann Running får du et grundtræningsprogram tilrettelagt af Claus Hechmann målrettet enten: 5 og 10 km, halvmaraton eller maraton. Er du nybegynder har vi også et begynderprogram. 

 

Udover et varieret grundtræningsprogram byder løbeklubben på et netværk af motiverede løbere, en masse løbefif og fordelagtige priser på blandt andet personlig træningsrådgivning og løbetest.

 

Ønsker du personlig træningsplanlægning, kan du gennem Hechmann Running tilkøbe vores lidt dyrere medlemsskab til 399 kr. Programmet bliver i så fald tilpasset dine ønsker og målrettet den eller de konkurrence, som du ønsker at formtoppe til. 

Hechmann TRI/Duatlon

Hechmann TRI/Duatlon er en online klub for alle ambitiøse udøver af Tri/duatlon, uanset niveau. 

 

Et medlemskab koster fra 99 kr. om måneden. 

 

Som medlem får du et grundtræningsprogram tilrettelagt af Claus Hechmann. Er du nybegynder har vi også et begynderprogram. 

Ønsker du personlig træningsplanlægning, kan du gennem medlemskabet tilkøbe vores lidt dyrere medlemsskab til 399 kr. Programmet bliver i så fald tilpasset dine ønsker og målrettet den eller de konkurrence, som du ønsker at formtoppe til. 

Hechmann Walking

Som nybegynder eller bare glad for at gå, er det vigtigt, at du kommer godt fra start med din træning. Derfor tilbyder vi konceptet "Hechmann Walking", som er ideelt til at opnå et vægttab og lære at gå hurtigere eller løbe. For at komme godt i gang med gå-programmet anbefaler vi, at du tilkøber "Hechmanns løbetest", som indeholder rådgivning og en gå/løbetest, så du får helt styr på de 5 træningszoner, som vores gå program er bygget op omkring.