top of page

MEDLEMSKABER

Hechmann Sport tilbyder professionelle løbe, cykel og gå programmer til dig, som gerne vil forbedre din kondition og udholdenhed.

Hechmann Running

Hechmann Running er en online løbeklub for alle ambitiøse løbere, uanset niveau. 

 

Et medlemskab koster fra 99 kr. om måneden. 

 

Som medlem af Hechmann Running får du et grundtræningsprogram tilrettelagt af Claus Hechmann målrettet enten: 5 og 10 km, halvmaraton eller maraton. Er du nybegynder har vi også et begynderprogram. 

 

Udover et varieret grundtræningsprogram byder løbeklubben på et netværk af motiverede løbere, en masse løbefif og fordelagtige priser på blandt andet personlig træningsrådgivning og løbetest.

 

Ønsker du personlig træningsplanlægning, kan du gennem Hechmann Running tilkøbe vores lidt dyrere medlemsskab til 399 kr. Programmet bliver i så fald tilpasset dine ønsker og målrettet den eller de konkurrence, som du ønsker at formtoppe til. 

Hechmann Cycling

Personligt tilpasset træningsplanlægning med udgangspunkt i dit nuværende niveau.
Om du er nybegynder eller elitecykelrytter har vi altid den træningsplan som passer dig.
Claus har gennem de sidste 20 år arbejdet specifikt med elitecykelryttere og motionister på alle niveauer.

Hechmann Walking

Som nybegynder eller bare glad for at gå, er det vigtigt, at du kommer godt fra start med din træning. Derfor tilbyder vi konceptet "Hechmann Walking", som er ideelt til at opnå et vægttab og lære at gå hurtigere eller løbe. For at komme godt i gang med gå-programmet anbefaler vi, at du tilkøber "Hechmanns løbetest", som indeholder rådgivning og en gå/løbetest, så du får helt styr på de 5 træningszoner, som vores gå program er bygget op omkring. 

bottom of page