top of page

HURTIGHED OG SPÆNDST

Hechmann Sport tilbyder træningsrådgivning og test af hurtighed og spændst. Tilsvarende fysiske tests af hurtighed/acceleration, agility og springstyrke benyttes i skandinavien af blandt andet FC København, Lyngby Boldklub og Olympiatoppen (det norske svar på Team Danmark). I England benytter stort set alle premierleague klubber lignende eller samme testsystemer.

 

Systemet er baseret på avanceret laserteknologi-og er trådløst opkoblet til porte og håndholdt computer. Systemet er simpelt at bruge og kobles op på under 5 min. 

 

Hechmann Sport udfører følgende tests:

 

  • sprint/hurtighed

  • agilitytest

  • jumptest 

  • kontakttidsmålinger

 

Alle resultaterne giver specifikke data på atleternes løbeøkonomi og evne til accelerationer. 

 

Hechmann Sport kommer gerne ud og tester grupper/hold efter aftale. Vi kan teste op til 30 atleter/spillere på under 2 timer. Der kan også udarbejdes hurtighedstræning til atleterne baseret på deres fysiske tests.

 

Herefter udarbejdes personprofiler med angivelse af resultater og forslag til vedligehold eller forbedringer af spilleren/atletens præstationer.

  

Kort sagt et værktøj som giver god feedback på træningen og effekten af denne og dermed mulighed for at træne mere smart og effektivt.

bottom of page