30 min gratis telefonrådgivning ved køb af Stryd wattmåler

Updated: Feb 6


Du har nu mulighed for 30 min. gratis telefonrådgivning med Claus Hechmann omkring brugen af den nye wattmåler til løb. Det kræver dog, at du køber Stryd wattmåler online på Hechmann Sport webshop via dette link


Telefonrådgivningen giver bl.a. hjælp til opsætning af din wattmåler både til din telefon og dit løbeur. Endvidere kan vi tage en snak om dine delmål og mål og om hvordan du kan bruge wattmåleren til din træning.

Stryd wattmåler er kompatibel til stort set alle de gængse ure på markedet: Garmin, Polar, Suunto og Apple smartwatch.


Du booker tid online, når du har købt Stryd wattmåler via webshoppen på Hechmann Sport. Tilbuddet er i første omgang gældende frem til og med 1. august 2020


Om Stryd wattmåleren

Stryd Wattmåler har revolutioneret løbemarkedet med en teknologi bl.a. baseret på måling af acceleration i fødderne og dermed beregning af hastighed og distance meget mere præcist en dit GPS ur.

Ud fra disse målinger kombineret med barometer, temperatur og luftfugtighedsmåler kan den beregne dit effektforbrug (watt) og dermed løbeøkonomi meget præcist, nok den mest effektive måde, at styre din træning på og samtidig følge med i din egen udvikling. Udover ovenstående målinger er den også i stand til at måle vindpåvirkningen og dermed luftmodstanden. Genialt til at styre intensiteten i modvinden. Her link til en ny artikel om test af løbesko med wattmåler som inspiration. Nedenfor et eksempel på en dataanalyse af et 5 km løb, hvor der løbes ud og hjem 2,5 km. Her kan du se bl.a. Pace, Power, Airpower, Kadence, Kontakttid, Vertikal Udsving og Form Power som et udtryk for spild energi når du bevæger dig fremadrettet.

Vha. enkle test og meget præcise algoritmer, specielt den anvendte 10 - 60 min. som blev præsenteret første gang i 2015 i løbebogen Løb som eliten , kan man finde sine træningszoner. Denne løbeberegner er nu udvidet til også at beregne wattzoner. Den nye løbeberegner 3-9 min. test, som blev præsenteret i 2019 også udviklet af Claus Hechmann, er en hurtigere og lettere måde at teste sig selv på, og den finder de samme træningszoner, puls, pace og watt som 10-60 testen.

Begge beregnere kan findes på hjemmesiden via dette link.


Jeg ser frem til at snakke med dig og hjælpe dig på vej med mere effektiv løbetræning.


BH

Claus Hechmann

1,188 views0 comments

Testcenter

Hechmann Sport

Snekkerupvej 3

4200 Slagelse

 

Kontakt

Email: info@hechmannsport.dk

Tel: 25 33 71 76

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
1_Dw4-tOJ_9myFUywLd3qzjA.png
send-pakke-dao.png

Kontakt

© Hechmann Sport 2020