top of page

30 min gratis telefonrådgivning ved køb af Stryd wattmåler og Coros løbeur med integreret wattmåler

Updated: Jul 15, 2021


Du har nu mulighed for 30 min. gratis telefonrådgivning med Claus Hechmann omkring brugen af den nye wattmåler til løb. Det kræver dog, at du køber Stryd wattmåler eller Coros pace 2 online på Hechmann Sport webshop via dette link


Telefonrådgivningen giver bl.a. hjælp til opsætning af din wattmåler både til din telefon og dit løbeur. Endvidere kan vi tage en snak om dine delmål og mål og om hvordan du kan bruge wattmåleren til din træning.

Stryd wattmåler er kompatibel til stort set alle de gængse ure på markedet: Garmin, Coros, Polar, Suunto og Apple smartwatch.


Du booker tid online, når du har købt Stryd wattmåler via webshoppen på Hechmann Sport.


Om Stryd wattmåleren

Stryd Wattmåler har revolutioneret løbemarkedet med en teknologi bl.a. baseret på måling af acceleration i fødderne og dermed beregning af hastighed og distance meget mere præcist en dit GPS ur.

Ud fra disse målinger kombineret med barometer, gyrometer, temperatur og luftfugtighedsmåler kan den beregne dit effektforbrug (watt) og dermed løbeøkonomi meget præcist, nok den mest effektive måde, at styre din træning på og samtidig følge med i din egen udvikling. Udover ovenstående målinger er den også i stand til at måle vindpåvirkningen og dermed luftmodstanden. Genialt til at styre intensiteten i modvinden. Her link til en artikel om test af løbesko med wattmåler som inspiration. Nedenfor et eksempel på en dataanalyse af et 5 km løb, hvor der løbes ud og hjem 2,5 km. Her kan du se bl.a. Pace, Power, Airpower, Kadence, Kontakttid, Vertikal Udsving og Form Power som er et udtryk for spildenergi, når du bevæger dig fremadrettet.

Vha. enkle test og meget præcise algoritmer, specielt den anvendte 10 - 60 min. som blev præsenteret første gang i 2015 i løbebogen Løb som eliten , kan man finde sine træningszoner. Denne løbeberegner er nu udvidet til også at beregne wattzoner. Den nye løbeberegner 3-9 min. test, som blev præsenteret i 2019 er også udviklet af Claus Hechmann. Det er en hurtigere og lettere måde at teste sig selv på, og den finder de samme træningszoner, puls, pace og watt som 10-60 testen.

Begge beregnere kan findes på hjemmesiden via dette link.


Jeg ser frem til at snakke med dig og hjælpe dig på vej med mere effektiv løbetræning.


BH

Claus Hechmann

2,356 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page