top of page

Jule- og nytårshilsen fra Claus HechmannKære alle Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Her et par dage før nytår, kan jeg se tilbage på 2019 som året, hvor den nye wattmåler til løb endelig kom på markedet - med en teknologi baseret på acceleration i fødderne, og algoritmer som bearbejder data, så løbeøkonomi kan måles direkte i vores løbetræning. Det er stort i løbeverdenen. Wattmåleren Stryd har vist sit værd og er nok den største revolution inden for løbetræningen efter puls og GPS-urenes indtog i 80- og 90érne. Hechmann Running vil i starten af 2020 også kunne tilbyde træningsplaner med wattzoner efter samme princip, som vores andre populære online-træningsplaner. Med wattzoner gør det træningen mere specifik, og det bliver meget lettere at styre intensitet og spotte fremgang, samt nemt at lave VO2-maksimaltest i forhold til samlet energiforbrug og omsætning af energien i fødderne. At benytte watt, skal ses som en øget mulighed for jer som medlemmer, men ikke et must, hvis man ikke har en wattmåler. Men vores to løbe - og gangberegnere kan nu estimere træningszoner både ud fra puls, hastighed og effektzoner, hvilket bidrager til at gøre træningen endnu mere varierende og motiverende!

Vi sætter også stort fokus på opstart af løbe- og specifik gangtræning i 2020 og der vil komme nye træningsplaner i Hechmann Running og Hechmann Walking inden for disse.


2020 bliver også året, hvor en ny bog er undervejs i forhold til watttræning til løbere og med kapitler, som beskriver gangtræning mere specifikt og med fokus på at træne sig op til at kunne gå hurtigere og bruge træningen som effektiv styrketræning i forhold til løb. En kombination af gang og løb, vil mange kunne have stor glæde af - og her kan wattmåleren også være et optimalt redskab til styring af intensiteten.

Alle nyhederne vil løbende blive offentliggjort på Facebook, instagram og på bloggen, og vi glæder os til at kunne offentliggøre det hele i løbet af året. Jeg ser frem til endnu et godt årti med en masse spændende ting undervejs i Hechmann Sport og Hechmann Running, hvor du forhåbentlig er en del af det hele. Stort tak til jer der allerede er en del af det hele!


På vegne af mig selv og alle trænerne i Hechmann Running, ønsker jeg jer de bedste jule- og nytårshilsner Claus Hechmann

273 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page