top of page

KOM I FORM TIL COPENHAGEN HALF MARATHON MED SAUCONY - WE WHO RUN CLUB

Updated: May 27, 2019


Vi har indgået samarbejde med Saucony - We Who Run Club og kan i fællesskab tilbyde alle et 12 ugers gratis træningsprogram og mulighed for 5 inspirerende fællestræninger op til Copenhagen Half Marathon den 15. september! 

Selve træningen er inddelt i tre niveauer og foregår i Fælledparken på Østerbro, hvor der er kick off den 12. juni kl. 17.00.

Efter velkomst og introduktion af træningsforløbet af Saucony, løber vi ud i Fælledparken, hvor Claus Hechmann og de øvrige trænere her i Hechmann Running vil stå for træningen, samt den fysiologiske test, som vil danne grundlag for dine personlige træningszoner.

Niveauerne til træningen er inddelt efter tempo på opvarmning: Hold 1 - ca. 7:00 min/km. Hold 2 - ca. 6:00 min/km Hold 3 - ca. 5:00 min/km.

Desuden har du mulighed for at få gratis træningsprogram, udarbejdet af Claus Hechmann, hvor træningsprogrammerne også vil være opdelt i 3 forskellige niveauer og baseret på dine testresultater.

Du kan tilmelde dig det gratis træningsprogram via dette link: https://medlem.hechmannrunning.dk/Account/Signup/Tag2518457773204080549

Det er ikke et krav at man skal løbe Copenhagen Half Marathon for at deltage eller modtage træningsplanen

Vi håber på at se en masse glade løbere den 12. juni kl. 17 ved Eventyrkiosken!

220 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page