top of page

Verdens første vindteknologi til løbere!


Efter tre års forskning, er der blevet udviklet en helt ny version af wattmåleren STRYD, som nu kan købes i Hechmann Sport.

Hvad er nyt?

Den helt nye version af wattmåleren STRYD, er bygget til løbere til også at måle vinden (modvind, sidevind og medvind) og til at gøre vinden til en målbar og præstationsfremmende kraft. Dermed kan du bruge vinden til din fordel.

Alle løbere vil gerne løbe i deres optimale tempo til en konkurrence, og helst løbe ligeså stærkt i slutningen af ​​løbet, som i starten af løbet. Men den opgave bliver svær, når vinden rusker i en. Vinden er uforudsigelig og uundgåelig, hvilket gør det til en af ​​de største trusler mod perfekt pacing. Men her er STRYD den bedste pacer! Så selvom vinden kan true dit løb, behøver det ikke at ødelægge dit løb, da

STRYD giver dig en fordel på løbedagen.

Ved at modtage real-time data og indblik i, hvordan vinden påvirker dig, får du en mulighed, som dine konkurrenter ikke har adgang til.

Den hidtidige STRYD foot-pod, som vi har forhandlet indtil nu, har allerede bevist, at den er en troværdig makker på løbeturene, og er mere præcis end GPS i forhold til både tempo og distance.

Du kan finde den nye STRYD med vindmåler på vores webshop eller i testcenteret i Slagelse, hvis du har bestilt en tid.

Handelsbetingelser: Har du allerede købt en STRYD wattmåler uden vindmåler hos Hechmann Sport, er der 14 dages returret med pengene retur. Er det mere end 14 dage siden du har købt den, så tilbyder vi en rabat på 30% på købet af den nyeste version med vindmåler. I det tilfælde beder vi dig kontakte os på info@hechmannsport.dk.


521 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page