top of page

VI PRÆSENTERER EN NY LØBEBEREGNER

Updated: May 21, 2019


Det er ingen hemmelighed, at Claus Hechmann elsker at gå i dybden med tingene, ja kald ham bare en løbenørd, men det er noget, alle vi løbere kan nyde godt af (igen).

Claus har udviklet en ny løbeberegner, der allerede nu ligger tilgængelig på hjemmesiden og er helt gratis at benytte.

DET NYE I vores allerede eksisterende beregner, skal man tage to selvtests på henholdsvis 10 og 60 minutter all-out, for at kunne få præcise testresultater, der angiver ens personlige træningszoner. Alternativt har mange valgt at booke en tid på løbebåndeti vores testcenter, for at få de præcise træningszoner, der benyttes i vores mange Online Træningsplaner.

Fra nu af bliver det mere enkelt at få sine testresultater, da den nye selvtest udføres med blot en 3 og en 9-minutters test, og giver meget præcise resultater, som kan sættes direkte ind i beregneren. Algoritmen er bygget op efter samme model som 10-60 min testen, hvor forskellene på de 2 testløb afspejler udholdenheden. Dermed er beregneren i stand til at opstille dine aerobe og anaerobe træningszoner ud fra denne forskel.

RESULTATET Det er ikke afgørende, om du er en hurtig løber, eller netop er startet op med at løbe. Nogle skal blot gå testen hurtigt. Resultatet sætter du ind i Beregneren, som så giver dig en komplet oversigt over dine træningszoner.  Disse kan du bruge, når du vælger dit træningsprogramm. 

Du kan også få hjælp hos Hechmann Running, hvis du er i tvivl om hvilket program du skal vælge. Send en mail til info@hechmannsport.dk, sammen med resultatet af din test og et par ord om din målsætning, og så guider vi dig.  Se et udpluk af alle vores programmer her, som koster fra 99 kr. om måneden.

Hvis du ikke er så meget for selvtests, kan vi anbefale at du booker en tid til personlig rådgivning eller en Hechmann løbeøkonomitest og herfra starter din træning op. Book tid her. På Beregneren fremgår Watt, som et felt der kan udfyldes med testresultater. Læs mere om watt her.

794 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page